What to Watch: This Weekend (October 8-10)

Sundance's documentary series Iconoclasts highlights out filmmaker Lee Daniels and Lenny Kravitz, and out actress Jane Lynch hosts a hilarious all-new SNL! Also, don't miss all new episodes of Degrassi starting tonight!

Friday, October 8

6:00 pm PT/9:00 pm ET Degrassi, TeenNick (30 mins) MID SEASON PREMIERE
How will the students react when the school institutes a new dress code policy? Later, rumors stress out Alli and Jenna enters a competition for singing. Features transgender student Adam and gay football players Riley and Zane.

10:00 pm Outlaw, NBC (1 hr) NEW
Garza and his team, including bisexual private investigator Lucinda, try to expose a car manufacturer cover-up.

10:30 pm Fashion Police, E! (30 mins) NEW
Joan Rivers, out celeb stylist George Kotsiopoulos, straight ally Kelly Osbourne, and Giuliana Rancic host this hilarious new series that comments on this week’s celebrity fashion do’s and don’ts!

------------------------------------------------------------------------

Saturday, October 9

9:00 pm Iconoclasts: Lenny Kravitz + Lee Daniels, Sundance (1 hr) NEW
The newest season of this series features interviews with today’s leading innovators in everything from entertainment to food. On this week’s episode, Iconoclasts highlights out filmmaker Lee Daniels and his friend and collaborator Lenny Kravitz. The duo discuss their work on Precious as well as Daniels’ new upcoming film, SELMA, that documents the life of Martin Luther King, Jr.

10:00 pm The A List: New York, Logo (1 hr) REPEAT
Didn’t get a chance to watch the premiere of Logo’s new reality series? Then tune in tonight so you’re all caught up for Monday’s new episode!

11:30 pm Saturday Night Live, NBC (1 hr) NEW
Can’t get enough of Jane Lynch? Then don’t miss tonight’s SNL, when the hilarious out actress hosts! Also features a musical performance by Bruno Mars. Catch the promo for tonight’s episode below!

------------------------------------------------------------------------

Sunday, October 10

8:00 pm The Simpsons, Fox (30 mins) NEW
Lisa takes on a coaching position for Bart’s Little League team to boost her resume, but takes it a little too seriously. Features lesbian curmudgeon Patti and Mr. Burn’s gay assistant, Smithers.

9:00 pm Desperate Housewives, ABC (1 hr) NEW
Susan finds out that her work has a copycat. Later, Gaby hires a private investigator behind Carlos’ back, and Renee invites Bree to go man hunting.

9:00 pm Rubicon, AMC (1 hr) NEW
Gay API superior Kale seeks an unlikely source to keep Katherine safe. Also, API collaborates with the FBI and the CIA to help stop a terrorist attack.

9:30 pm American Dad! Fox (30 mins) NEW
Omnisexual Alien Roger finds an AWOL bride and groom in Thailand, while Stan clones Steve.

10:00 pm Brothers & Sisters, ABC (1 hr) NEW
Kitty may come out of hiding after meeting a hottie handyman. Later, the Walkers plan a surprise party for Sara—but will Luc be even more surprised when he finds out how old she really is? Also features gay couple Kevin and Scotty as well as Uncle Saul.

11:30 pm Venture Bros., Cartoon Network (30 mins) NEW
Dean gets an internship with Professor Impossible, only to find out that he is a member of the Revenge Society. Features out S.P.I.N.X. member Shore Leave and gay sorcerer monk the Alchemist.

About TV Gayed
Grab the remote or set your DVR! GLAAD brings you the most up-to-date listing of LGBT content on television every weekday.  Check GLAAD Blog for daily TV Gayed posts!

About GLAAD
The Gay & Lesbian Alliance Against Defamation (GLAAD) amplifies the voice of the lesbian, gay, bisexual and transgender community by empowering real people to share their stories, holding the media accountable for the words and images they present, and helping grassroots organizations communicate effectively. By ensuring that the stories of LGBT people are heard through the media, GLAAD promotes understanding, increases acceptance, and advances equality. For more information, see www.glaad.org, www.facebook.com/glaad and www.twitter.com/glaad.